Marco Kooiker Bouw

Marco Kooiker Bouw is een No-nonsense bouwbedrijf welke gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen. Het uitgangspunt is dan om de klant centraal te stellen en met zijn ideeën en wensen aan de slag te gaan.

Marco Kooiker Bouw is opgericht in 2011. Na 4,5 jaar in loondienst te hebben gewerkt met daarnaast een opleiding is het idee ontstaan om als zzp-er verder te gaan, Door eerst te gaan werken bij verschillende collega zzp-er/bouwbedrijven is er veel kennis en ervaring gewonnen.

Langzaam maar zeker kwamen de klussen van eigen opdrachtgevers dan ook steeds meer binnen. De laatste jaren is er dan ook veel gerealiseerd in de omgeving. Hierbij moet u denken aan het verbouwen van een badkamer tot het bouwen van completen woningen.

Door nog steeds nauw samen te werken met een aantal collega`s kunnen wij daarom ook totaal oplossing vinden voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in de bouw. Het specialisme van de collega`s komt daarbij goed van pas. Door kennis te delen kun je eenmaal breder denken.

Ondanks de kennis die we al hebben wordt er ook via de theorie nog steeds druk aan de weg getimmerd. Na het behalen van de uitvoerders papieren, is dan ook verder geleerd voor het vakdiploma aannemer, Deze opleiding zit er voor ¾ op en zal volgend jaar afgerond worden.

Al met al willen we bouwen aan de toekomst om zo als goed en gedegen naar voren te komen.

Graag staan we u dan ook graag te woord voor de meest uiteenlopende werkzaamheden.